• Voor wie wij er zijn

   

  Wij richten ons op organisaties die circulaire ambities hebben. Zij die écht impact willen maken. Zij die overtuigd zijn dat het anders kan, anders moet.

 • Bouw. En meer.

  We richten ons op organisaties die een bijdrage kunnen leveren aan een circulaire bouwsector. Vanuit ons Urban Mining Collective hebben we de ambitie om deze sector volledig circulair te krijgen. Hieronder volgt een overzicht van type organisaties waar we momenteel actief zijn of graag mee samenwerken.

   

  Betekent dat je als maakfabrikant, als retailer of als logistiek bedrijf niet bij ons mag aankloppen? Natuurlijk wel. We heten je van harte welkom en gaan graag het gesprek met je aan.

 • Architecten

  Jij staat aan het begin van het proces. Jouw ontwerpen zijn nodig om 'straks' eenvoudig te kunnen oogsten, te kunnen hergebruiken of te kunnen repareren. Hoe neem je de opdrachtgever mee in jouw circulaire ambities?

  Gemeenten

  Jouw gemeente heeft circulaire ambities. Waar start je? Welke gebouwen zijn geschikt voor 100% circulaire renovatie? Hoe creëer je draagvlak bij de inwoners, de bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen, bezoekers en de studenten van je gemeente? En binnen je eigen organisatie?

  Producenten

  Jij bent een producent en actief in de bouw. Je staat (nog) vooraan in de keten. Wat is jouw invloed op de circulaire economie? Waarom is product-as-a-service ook voor jou als producent interessant? Hoe zorg je voor een toekomstbestendig businessmodel met circulaire impact?

  Vastgoed

  Jij bent actief in het vastgoed als ontwikkelaar, beheerder, eigenaar of gebruiker. Je beseft dat je een grote impact hebt op het realiseren van de circulaire ambities van Nederland. Je wilt jouw steentje bijdrage. Hoe zorg je ervoor dat economie en ecologie in balans is? Op welke manier neem je alle stakeholders mee in deze impactvolle transitie?

  Woningcorporatie

  Als corporatie staan energietransitie, duurzaamheid en circulariteit hoog op de agenda. We helpen je om deze onderwerpen integraal aan te vliegen voor maximaal resultaat. Met meer dan 2 miljoen woningen in beheer, kan woningcorporatie Nederland een grote circulaire bijdrage leveren.

  Waarmakers

  Jij bent een doener. Elke dag lever jij een concrete toegevoegde waarde bij de eindgebruiker. Je weet wat jij wil en weet als geen ander wat jouw klant nodig heeft. Alleen hoe oefen jij invloed uit op de keten? Hoe krijg je ketenpartners op hetzelfde circulaire spoor?

 • Tools

  Je hoeft niet de hele trap te zien om van start te gaan. Zet een stap op de eerste trede, de rest volgt vanzelf. Deze pragmatische tools gaan je hierbij helpen.

  Programma's

  Van laagdrempelige introductieprogramma's tot activerende circulaire excursies en van steuntje in de rug tot fundamenteel organisatieadvies. Zodat jij circulair van start kunt.

All Posts
×