• Wat we jou bieden

  Thinkle helpt organisaties met circulaire ambities te starten, innoveren en transformeren. Door onvoorwaardelijke kennisdeling, leren door te doen en ecologie en economie in harmonie te brengen realiseren we concrete circulaire oplossingen. Een daadwerkelijk doen met grote impact. We zijn er om groot en klein te laten bouwen aan de circulaire economie.

 • Tools

  Je hoeft niet de hele trap te zien om van start te gaan. Zet een stap op de eerste trede, de rest volgt vanzelf. Deze pragmatische tools gaan je hierbij helpen.

 • Quick scan

  Binnen 1,5 uur heb jij een beter beeld wat de circulaire mindset van jou en je organisatie is. Je ontvangt dan meteen een aantal praktische tips zodat je circulair van start kan.

  Circulaire monitor

  Ook wel de 0-meting genoemd. We nemen je organisatie over verschillende assen onder de loep, zodat we een concrete aanbeveling kunnen doen op welke wijze je organisatie succesvol met circulariteit van start kan.

  Expert tafel

  De expert tafel wordt veelvuldig ingezet om met ketenpartners, samenwerkingspartners of projectteams hét gesprek te voeren hoe je samen circulair van start kan. Wij faciliteren, modereren en begeleiden de gesprekken.

  Business thinking

  Met behulp van beproefde methodieken onderzoeken we toekomstbestendige businessmodellen voor jouw organisatie. Altijd gericht op toegevoegde waarde én circulaire impact.

 • Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

  Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.

All Posts
×