• Wat we jou bieden

  Thinkle helpt organisaties met circulaire ambities te starten, innoveren en transformeren. Door onvoorwaardelijke kennisdeling, leren door te doen en ecologie en economie in harmonie te brengen realiseren we concrete circulaire oplossingen. Een daadwerkelijk doen met grote impact. We zijn er om groot en klein te laten bouwen aan de circulaire economie.

 • Programma's

  Van laagdrempelige introductieprogramma's tot activerende circulaire excursies en van steuntje in de rug tot fundamenteel organisatieadvies. Zodat jij circulair van start kunt. Lees verder hoe onze programma's jou kunnen verder helpen.

 • Ready to Thinkle small

  Tijdens deze 3 uur durende sessie nemen we je mee in de wondere wereld van de circulaire economie. We inspireren je, creëren circulair bewustzijn en laten je duiding geven aan het begrip circulariteit.

  Ready to Thinkle XL

  Een dagworkshop van globaal naar concreet. Van waarom naar wat. Van Rethink(le) naar Re-use. Ideaal voor projectteams, afdelingen of werkgroepen om circulair van start te gaan.

  Circulaire excursie

  Deze vijfdaagse excursie is het logische vervolg op de braining. We werken toe naar een daadwerkelijk lancering van jouw circulaire (pilot) dienst/product waarmee je circulaire impact realiseert.

  Circulaire transitie

  De richting is helder. We hebben een pilot product/dienst beschreven. Wij helpen je met behulp van onze QRM-methodiek tot daadwerkelijke realisatie.

 • Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

  Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.

All Posts
×