• Hoe wij samen met jou werken

  Met onze creatieve, prikkelende aanpak krijgen we het voor elkaar om samen met jou tot nieuwe gedachten, modellen en patronen te komen. Echt anders denken, goed denken, leidt tot creatieve en haalbare oplossingen. Alleen zo geven wij (en jij) circulair denken daadkracht. Positief. Impactvol. Circulair en Speels.

 • Onze aanpak

  1

  Denken losmaken

  Alles begint met inspiratie, kennismaking en bewustzijn. Tijdens de dagprogramma's inspireren we je en maken we je circulair bewust, zodat je betekenis hebt gegeven aan wat circulariteit voor jou, je organisatie en je omgeving kan betekenen.

  2

  Ideeën losmaken

  Je bent op weg! Met de route in je hoofd en een tank vol kennis en inzichten, hoef je alleen nog maar te sturen. We gaan aan de slag met de hervorming van een bestaand(e) product of dienst waarmee je organisatie al vlot circulaire impact kan realiseren. Dit leidt tot de lancering van jouw eerste circulaire pilot.

  3

  Doen losmaken

  We streven naar een resultaat waarin je organisatie zelfstandig en duurzaam floreert in een circulair, economisch model. Het is een reis die heel Nederland tot 2050 dient af te leggen. Met Thinkle ben je verzekerd van een steuntje in je rug tot fundamenteel organisatieadvies. Daadwerkelijk doen met grote impact!

 • Waar wij voor staan

  en zaken die jij ervaart als je met ons samenwerkt.

  Goed rentmeesterschap

  We leven in een fantastisch tijdperk. We staan er in Nederland beter voor dan ooit (zolang je het groter plaatje bekijkt). We zijn gelukkiger, we worden ouder, we leven gezonder en we voelen ons veiliger. Door goed rentmeesterschap over de aarde laten we ook de volgende generatie (en de volgende en de volgende...) hiervan genieten.

  Onvoorwaardelijke kennisdeling

  Dit is de oorsprong van het ontstaan van Thinkle. Door kennis en ervaring van vijf professionals te delen ontstonden er nieuwe ideeën. Vanuit deze ideeën realiseerden we een geloof. Een geloof dat we door middel van onvoorwaardelijke kennisdeling de lineaire economie ombuigen naar een circulaire economie.

  (Digital) human touch

  De digitale revolutie kent geen grenzen. De manier waarop nieuwe producten en diensten geleverd worden, verandert ook het gedrag en de verwachtingen van mensen. Wij stellen de mensen altijd centraal en laten ons inspireren door de nieuwste technologische ontwikkelingen en zetten deze in om maximaal aansluiting te krijgen bij de hedendaagse wensen en behoeften.

  Jong en oud

  We geloven in een wereld waar we ecologie en economie in harmonie brengen, een circulaire economie. Wij geloven dat iedereen hier een bijdrage aan kan leveren, van jong- kracht van het kind tot oud- energie van de ervaring. Deze krachtbronnen en energiegevers zetten we in om jouw circulaire ambities mee in te kleuren.

  Alles voor een glimlach

  Doen wat je leuk vindt dat vinden wij belangrijk. Wij vinden dat werken met ons dus ook leuk moet zijn. Ons doel is om jouw verwachtingen te overtreffen. Daar doen we alles voor. Alles voor een glimlach.

  Pragmatisch, actiegericht en resultaatgericht

  De bekende containerbegrippen. Alleen wij geven er inhoud aan. We zijn pragmatisch, omdat we eerlijk zijn in wat we doen. We hebben niet alle circulaire oplossingen klaarliggen. Soms is het gewoon goed om oud en nieuw met elkaar te combineren. Zolang we wel blijven nadenken over het ontwerp. We zijn actiegericht, omdat we je altijd laten doen. Wij weten dat anders de waan van de dag om de hoek komt kijken. We zijn resultaatgericht, omdat we houden van concrete doelen stellen en deze vervolgens realiseren. Dat doen we ook in de samenwerking met jou.

 • Tools

  Je hoeft niet de hele trap te zien om van start te gaan. Zet een stap op de eerste trede, de rest volgt vanzelf. Deze pragmatische tools gaan je hierbij helpen.

  Programma's

  Van laagdrempelige introductieprogramma's tot activerende circulaire excursies en van steuntje in de rug tot fundamenteel organisatieadvies. Zodat jij circulair van start kunt.

All Posts
×